miert-van-szukseg-a-peelingre.jpg

De miért hámlasszunk?

Miért is? Azért, mert a bőr felső hámrétegén lévő sejtek páncélszerűen lezárják bőrünket, lezárva a hatóanyagok bejutási útját. Kinézetre is fakóbbak,laposabbak allatta lévő társaiknál.Ezért ha peelingezünk lehetővé tesszük, hogy bőrünk felszíne megújuljon, az egészségesebb, frissebb, kerekebb hámsejtek felszínre kerüljenek, hogy ezzel üdébb és sugárzóbb tekintetet varázsoljunk az  arcunkra. 

peeling terápiás célja 

Sokféle bőrprobléma enyhítésére szolgál, például akne, napkárosodás, gyulladt bőr, hidratációs gond, pigmentáció vagy fokozott zsírosodás. Két nagy csoportba sorolhatóak a peelingek. 

Otthoni peelingek 

Az otthon végezhető peelingek megalapozó lépése a bőrelőkészítés közt szereplő bőrradírozás. 

Kétféle bőrradír áll rendelkezésre a palettán. Az egyik (Exfoliation Polishegy ultra-finom magnézium kristályból álló krémes radír, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket. A termék serkenti a hámsejtek újraképződését, tisztább, egyenletesebb és tónusosabb bőrt eredményez.  

A, C, E vitamin tartalma és egyéb antioxidáns hatóanyagai erősítik a bőrt, segítenek megőrizni a bőr védő funkcióját. A másik (Dual Action Scrub) egy erősebb szemcsézettségű, durvább radír, amely eltávolítja a bőr felszínéről a felesleges zsíros szennyeződést és faggyút. Elpusztítja a pattanások kialakulásáért felelős baktériumokat és csökkenti a gyulladást is azáltal, hogy egy savas hatás mechanizmussal további bőrleválást generál. 

Dual Action Scrub

A bőrradírozást követően hámlasztó (peeling) termékeink enyhébb és erősebb változatait mutatjuk be az egyszerűbb végeredmény elérése miatt.  

Enyhébb hámlasztóink 

Léteznek önállóan vagy protokollban is használható otthoni hámlasztó krémek, amelyek láthatatlanul oldják a felső hámréteget, rendszeres használatukkal teljes bőrmegújulás érhető el.

Otthoni enzimatikus peeling krém - Enzymatic Peel 
Szabad szemmel nem látható hámlással biztosít gyengéd bőrfelület megújulást. Hidratált bőrt eredményez, javítja a bőr barrier funkcióit. Segít megnyugtatni a bőrt és bejuttatni intenzívebben a hatóanyagokat a papain, bromelain és a glikolsav segítségével. Otthoni protokollba nagyon jól beilleszthető termék.  

Enzymatic Peel

Hámlást fokozó és hatóanyag bejuttatást elősegítő krém - Exfoliation Accelerator 
Glikol és tejsavkomplex, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, segíti a bőr textúrájának javulását. Gyulladáscsökkentő hatású, mely segíti a bőrfunkciók megfelelő működését aloe, zöld tea és kamilla keverékkel. Erőteljesebb savas hatása miatt, intenzívebb otthoni peeling krém.  

Erősebb hámlasztóink 

Retinol stimulációs peeling - Radical night repair 
A magas retinol tartalma miatt az egyik leghatékonyabb termék. Elindítja bőrsejtek aktiválódását, így a károsodott sejtek fokozatosan leválnak. A hámlasztás protokollját konzultáció után, melyre ide kattintva lehet jelentkezni, személyre szabottan kapja meg a páciens. Kúraszerűen javasolt a használata, mely indulás után 3-5 napon belül intenzív púderszerű hámlást indít el. A termék önmagában használva pedig egy erős anti-ageing éjszakai bőrterápiás készítmény. 

Radical night repair

Rendelői peelingek 

Miért az orvosi hámlasztást válasszam? Mi orvosok nagyon komoly összetételű és erősségű savakkal dolgozhatunk, amelyek terápiás hatása lenyűgöző és látványos változást tudunk elérni pácienseink arcbőrén.

Enyhébb ZO® Stimulátor Peeling 
Az alkalmazott egyedülálló ZO® Specifikus sav kombinációval eltávolítjuk az elhalt felhámréteget, majd tonizáljuk a bőrt. Új, egészséges, fiatalos bőr jelenik meg, azonnal. A stimulátor peeling gyógyulási idő nélküli beavatkozás, amely kombinálható több egyéb rendelői kezeléssel, például Firming Serum AcceleratedDermapenZo® BrighteningSkinbooster kezelés. 

Erősebb Step Peeling 
Kifejezetten intenzív, mégis biztonságos peeling, amely teljes bőrfelszíni és mély megújulást eredményez, rövid regenerációs idő mellett. Az intenzív hámlasztást kizárólag a ZO® specifikus bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk, akiknek a bőrállapota az egyedileg szabott terápiáktól már lényegesen javult. 
 
A kezelés három lépcsőből áll: a specifikus összetételű savkoktél felvitele után 6 %-os retinol krémet masszírozunk az arcbőrbe, mely a sav által megnyitott réseken keresztül elér a bőr irharétegébe, és úgy hat a kollagént és elasztint termelő sejtekre, mint egy bomba. Beindítja ezen sejtek újra aktiválódását. Kb. 5 napos hámlási periódusra kell számolni, ahol a bőr lemezesen fog leválni. 

Az intenzív hámlást követően a bőr teljesen megújul: egy erős, egészséges, homogén, ellenálló új bőr képződik, mely feszes és látványosan megújult lesz. 

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.