ZO® Skin Health Bőrterápia Férfiaknak

A termékcsalád egyedi kezelési tervet szán a férfiak számára is, akiknek ugyanolyan fontos az ápolt, egészséges arcbőr, mint a nőknek. 

A friss, üde, fiatalos megjelenés mind az üzleti életben mind a magánéletben nagyon fontos.

ZO® Skin Health Bőrterápia Férfiaknak

Otthon használható készítmények

Az otthon használható orvosi protokollok biztosítják az arcbőr megújulását, fiatalon tartását, a bőrproblémák megszűntetését és a rendelői orvosi kezelések ZO® Red Carpet Hollywood Gentleman, ZO®  3-Step Peel pedig látványos változást eredményeznek. Anti ageing, acne ellenes, száraz, kiszáradt bőrt, májfoltot, ekcémát, pikkelysömört,  napkárosodott bőrt megcélzó protokollok várják a férfi pácienseket.

Miért forradalmi a ZO® Skin Health bőrterápia?

Sejtszinten alakítja át a bőr szerkezetét, ami kezelést jelent a ráncok eltüntetésere, illetve az aknés, pattanásos, comedos, rosaceás, gyulladt, napfénykárosodott, száraz, szeplős, pigmentfoltos, zsíros bőr, pikkelysömör, ekcémás bőr problémáira.

Orvosi rendelői kezelések

ZO® 3-Step Peel nagy intenzítású stimulációs orvosi mélyhámlasztás

Ez az erős stimuláló hámlasztás a hosszú távú előnyök mellett biztosítja az azonnali látványos bőrmegújulást. A sav a bőr felszíni hámrétegét pár napon belül teljesen lehámlasztja, de bejutva az irha rétegébe bombaként aktiválja a kollagént és elasztint termelő sejteket.

A bőr alapos előkészítése után, enyhe érzéstelenítő krém felvitelét követően visszük fel a savat a bőrre. A kezelés biztonságos és borzasztóan látványos eredményt hoz.

A folyamat végén nagy koncentrációjú retinolt viszünk be a bőrbe, amit dermaroller segítségével mélyebb rétegbe juttatunk.

A hámlás a 2-3. napon fog beindulni és a 5-6 nap alatt csodás új bőr jelenik meg. ZO® nyugtató krémmel látjuk el a pácienseket otthonra, hogy a hámlással járó tüneteket komfortosabbá tegyük.

1-3 havonta ismételhető, a fokozott bőrmegújítás érdekében, de mindenképp javasolt évente.

ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood Gentleman kezelés

Ez a rendelői kezelés egy azonnali, csodás, látványos bőrmegújulást garantál.

Alapos bőrtisztítás után egy enyhe savas hámlasztással és professzionális hydroabrázióval készítjük elő a bőrt az intenzív többféle orvosi hatóanyagokat tartalmazó pakolás vagy maszk befogadására , amelyet ultrahanggal belemasszírozunk az arcbőrbe, majd a retinol tartalmú készítmény teljes bőrstimulációjával zárjuk a kezelést.

Azonnali eredményként ragyogó arcbőrt varázsol, a finom ráncok eltűntetésével, a textúra, tónus azonnali javulásával.

1 kezelés kb. 60 perc

6 hetente ismételhető

A termékek feltalálója

Dr. Zein Obagi

Dr. Zein Obagi bőrgyógyász szakorvos az USA-ban a kaliforniai Beverly Hills-ben, világhírű bőrápolási szakértő, kutató, könyvszerző tanár. Neki köszönhető azon legmodernebb bőrápolási eljárások, szakmai protokollok és termékek kifejlesztése, amelyek célja az egészséges bőr helyreállítása.

Dr. Obagi több, mint 35 éve szenvedélyesen munkálkodik a dermatológia tudományának előrehaladása érdekében. Szemlélete szerint a bőrproblémák kezelésének célja a minden rétegben, sejtszinten is működő, egészséges bőr létrehozása és megtartása, ellentétben a korábbi tünetekre fókuszált, felületes terápiákkal.

Dr. Zein Obagi

Előtte-utána

Előtte Utána
kezelés előtt
kezelés után

Árlista

Orvosi konzultáció kb. 60 perc díjmentes
ZO® Skin Health otthoni protokollok bőrproblémától függően* kb. 50 perc 150.000 - 350.000 Ft
ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood Gentleman arc rendelői orvosi kezelés
(Stimulációs peeling, maszk, UH)
kb. 50 perc 35.000 Ft
ZO® 3 Step Peel
(Orvosi mélyhámlasztás + 6% retinol Dermapennel)
kb. 50 perc 95.000 Ft

* az ár tartalmazza a protokoll ideje alatt a konzultációkat kb 1 év időtartam, illetve egy ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood orvosi kezelést

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.