Skinbooster Beauty kezelés

Revitalizáljunk a bőrt a sejtszinten ható rejuvenációs koktéllal. A bőrt ugyanis nem elég töltőanyagokkal tölteni, fontos a bőr tápanyagokkal való ellátása, hogy az valóban egészséges és szép legyen.

Skinbooster Beauty kezelés

Kezelés menete

A kezelés alappillérét az NCTF® 135HA nevű polirevitalizációs készítmény adja, amelyet Nanosoft tű segítségével gyakorlatilag fájdalmatlanul juttatunk be. Több, mint 50 összetevőből áll,  minden benne van, amire az egészséges bőrnek szüksége van: hialuronsav, vitaminok, aminosavak, koenzimek, nukleinsavak, ásványi anyagok és antioxidánsok.

Ez a koktél sejtszinten kezeli a bőrt, belülről tölti fel tápanyagokkal. Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása egyedülálló.

Az NCTF® 135HA kezelést követően a bőrminőség láthatóan javul, csökken a pórusok mérete, a finomabb ráncok kisimulnak és az arc látványosan megfiatalodik, anti-aging hatású, feszesít, visszaadja a bőr egészséges ragyogását, egyenletessé teszi a bőrfelszínt, amitől az tündöklővé válik.

Miért forradalmi a ZO® Skin Health bőrterápia?

Sejtszinten alakítja át a bőr szerkezetét, ami kezelést jelent a ráncok eltüntetésere, illetve az aknés, pattanásos, comedos, rosaceás, gyulladt, napfénykárosodott, száraz, szeplős, pigmentfoltos, zsíros bőr, pikkelysömör, ekcémás bőr problémáira.

Skinbooster beauty kezelés lépései

  1. Bőr előkészítése:tisztítás, radírozás,lemosás
  2. Bőrfelület érzéstelenítése
  3. NCTF HA koktél Nanosoft tűvel való bejuttatása
  4. Nyugtató, feltöltő antiage pakolás felvitele

Skinbooster beauty kezelés ára: 40.000 Ft/kezelés

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most online konzultációra!

Regisztrációja után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani a megfelelő időpontot.