Tévhitek pattanásokról

2021.05.18.

A pattanások talán a leggyakoribb bőrproblémának számítanak, amelyek emberek millióinak bőrére vannak hatással. A tinédzserek és a fiatal felnőttek küzdenek velük a legtöbbet, hiszen általában az ő bőrükön fordulnak elő a leggyakrabban és a legnagyobb intenzitással. Azonban nemcsak a fiatalabb korosztály, hanem a felnőttek is gyakran megtapasztalják, milyen együttélni a pattanásokkal.

Igazi Zo Skin Health érzés az édesanyáknak

2021.04.27.

Az édesanyáknak a munka és a hétköznapi teendők mellett még a családjukról is gondoskodniuk kell, így nem sok idejük marad a szépségápolásra. Nehéz ugyanis kiszakadni a hétköznapok körforgásából és eljutni a kozmetikushoz vagy esztétikai specialistához, aki professzionális arckezeléssel tudná kezelésbe venni az édesanyák arcát, de sokszor még az otthoni arcpakolásra sem jut idő. Mit lehet tenni?

Tavaszi bőrápolás

2021.04.21.

A tavasz beköszöntével nemcsak a természet, hanem a bőrünk is sokat változik. Mivel sokkal többet látjuk a nap sugarait, így a bőrünk is több UVA és UVB sugárzásnak lesz kitéve, ezért sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk a fényvédelemre is. Melyek a tavaszi bőrápolás legfontosabb lépései?

Tág pórusok - hogyan kezeljük őket?

2021.04.20.

Sokan szembesülünk azzal, hogy az orrunkat, az orcáinkat, akár az egész arcunk felszínét nagy, tág pórusok teszik inhomogénné. Ennek egyrészt esztétikailag zavaró hatása is van, másrészről gyakran együtt jár a zsírosabb és fénylőbb bőrrel is. Ennek az az élettani háttere, hogy a faggyútermelő mirigyeink, amelyek a bőr mélyebb rétegeiben találhatóak, egy kivezető csatornával jutnak a bőr felszínére, ahol a faggyút kibocsátják. Ha ez a faggyútermelés aktív, a kivezetőnyílások kitágulnak, méretük megnő. Ettől lesz olajosabb, zsírosabb a bőrünk. Ez egy idő után állandósul és még zavaróbbá válnak a kitágult pórusok. A Zo Skin Health maximálisan tudja ezeket a problémákat kezelni, az otthon használható termékekkel, illetve a rendelőben alkalmazható savas kezelésekkel.

A hámlasztás fontossága

2021.04.16.

A Zo Skin Health bőrmegújulás program lényege a folyamatos bőrhámlasztás. A hámlasztással nemcsak üde és friss bőrt, hanem fiatalos megjelenést és egységes bőrképet is könnyedén elérhetünk. 

Az arctisztítás lépései

2021.03.12.

Arcbőrünk egészségének az ápolása az arcunk letisztításával kezdődik. Ahhoz, hogy az értékes hatóanyagok mélyre tudjanak hatolni, mindenképpen szükség van arra, hogy a felső hámréteget  eltávolítsuk  és megnyissuk bőrünk védelmi vonalát, hogy utat engedjünk a hatóanyagoknak. A felső hámréteg eltávolítása mindemellett hozzájárul az öregedés folyamatainak lassításához azáltal, hogy megújulásra készteti a felső hámréteget. Ezzel a lépéssel egy sokkal üdébb, frissebb és fiatalosabb arcbőrt tudunk elérni.

A szemkörnyék ápolása

2021.02.13.

A szemkörnyék sokat elárul a korunkról, hisz ott a legvékonyabb a bőr, az a legérzékenyebb terület és ott jelennek meg előszőr a bőrproblémák. Éppen ezért az arc többi részéhez képest még különlegesebb bánásmódot igényel ez a terület. Miket érdemes azonban használni?

A fényvédelem fontossága

2021.02.12.

Ha szeretnénk sokáig megőrizni az egészséges, üde, rugalmas, pigmentáció nélküli bőrünket, akkor a fényvédelemre ugyanolyan nagy hangsúlyt kell fektetni, mint az aktív hatóanyagos kezelésekre.

Miért jó a retinol?

2021.02.10.

A retinol a bőrápolási készítmények kvintesszenciája, az a hatóanyag, amivel a legtöbbet tudunk tenni a bőröregedés, a bőr megereszkedése ellen. Elsősorban a dehidratáltsággal, a ráncokkal és a barázdákkal veszi fel a harcot.

Hogyan állapítsd meg a bőrtípusod?

2021.02.09.

Nagyon fontos, hogy meg tudjuk határozni a saját bőrtípusunkat, hiszen csak így tudjuk kiválasztani a saját bőrünknek megfelelő, hatékony bőrápoló termékeket. Ez a legelső lépése a megfelelő bőrápolási rutin kialakításának.

 

Otthon használható termékek

2021.02.05.

A mai rohanó világban mindig ezer felé rohanunk, emiatt nehéz kiszakadni ebből a körforgásból és időt szakítani magunkra, hogy eljussunk oda, ahova szeretnénk. Az arckezelésekkel sem más a helyzet, sokan nem tudnak időt szánni napjukból egy-egy hosszabb kezelésre. Ezért tökéletes megoldás lehet, ha OTTHONUNKBAN, saját MAGUNK tudjuk elérni azt a látványos és drámai változást, amelyre csak a kozmetikusunk, esztétikusunk lenne képes. A Zo Skin Health otthon használható termékeinek köszönhetően LEHETSÉGES mindez!

A ZO® SKIN HEALTH kész csomagok normál bőrre

2021.02.04.

A Zo összeállított egy nappali és egy nappali+esti csomagot azon páciensek számára, akik szeretnék megújítani az arcbőrüket és megváltoztatni a bőrminőségüket, és gondolkodnak a program elkezdésén. A csomagban található termékek kis kiszerelésük miatt  tökéletes választást nyújthatnak mindazoknak, akik még csak ismerkednek a Zo Skin termékeivel. A ZO Skin Health csomagok a bőrterápiás hatásuknak köszönhetően mindennapos alkalmazásuk bárki számára elérhetővé teszik az egészséges bőrt.

Az arcbőr feszességének visszaállítása - hogyan?

2021.02.03.

Az idő előrehaladtával sajnos olyan nem kívánt folyamatok indulnak el az arcbőrünkön, amelyek annak petyhüdtségét, lazaságát, apró ráncok megjelenését, barázdák mélyülését eredményezik. De ezt a feszességet, ami idővel múlik, különböző kezelésekkel vissza lehet állítani és ezáltal az arcnak üde, friss és fiatalos megjelenést lehet biztosítani.

Funkcionális mélyhidratáció - miért nem egyszerűen hidratáció?

2021.01.26.

Nem véletlenül teszünk különbséget a hidratáció és a mélyhidratáció között, a legtöbb hidratálókrémmel ugyanis csak bőrünk felszínét hidratáljuk. Az egyszerű hidratálókrémek nagy része sajnos csak ennyit tud nyújtani nekünk, azonban a mélyhidratáló termékek esetében ennél sokkal többről van szó.

Miért fontos az arc mellett a nyak és a dekoltázs ápolása is?

2021.01.19.

A harmonikus és fiatalos megjelenés titka az is, hogy nem csak az arcbőrünket kezeljük, hanem ezzel párhuzamosan a nyak-dekoltázs  területét is.

Ez a terület is intenzív törődést igényel, hiszen főleg a nyári időszakban ugyanúgy ki van téve nap káros sugarainak és szennyeződésnek, mint az arcunk, illetve a bőr öregedési folyamatai ugyanúgy befolyásolják mint az arcbőrünket. De mit is tehetünk nyakunk és dekoltázsunk szépségének megőrzése érdekében?

Szeretnél akne és mitesszer mentes csodás bőrt?

2020.11.25.

Ne csak szeress AKARJ is, mert a gyulladásos elváltozások alatt később csúnya hegek maradhatnak, napfény hatására pedig sötét barna foltok formájában bepigmentálódhatnak. Ezért MIHAMARABB el kell kezdeni az orvosi kezelést!

Mit tehetünk a bőröregedés ellen?

2020.10.15.

Sajnos az idő előrehaladtával sok olyan esztétikai változás áll be a bőrünkön, arcunkon, amelyekkel szembe kell néznünk és ami ellen nap mint nap tennünk kell. 

Miért van szükség a peelingre?

2020.10.07.

peeling, azaz hámlasztó a bőr felhámjának felső hámrétegeinek eltávolítását célozza meg, amely lehetővé teszi, hogy bőrünk felszíne megújuljon az egészségesebb, frissebb, kerekebb hámsejtek felszínre kerüljenek, hogy ezzel üdébb és sugárzóbb tekintetett varázsolva arcunkra. 

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.