A szemkörnyék ápolása

2021.02.13.

A szemkörnyék sokat elárul a korunkról, hisz ott a legvékonyabb a bőr, az a legérzékenyebb terület és ott jelennek meg előszőr a bőrproblémák. Éppen ezért az arc többi részéhez képest még különlegesebb bánásmódot igényel ez a terület. Miket érdemes azonban használni?

A fényvédelem fontossága

2021.02.12.

Ha szeretnénk sokáig megőrizni az egészséges, üde, rugalmas, pigmentáció nélküli bőrünket, akkor a fényvédelemre ugyanolyan nagy hangsúlyt kell fektetni, mint az aktív hatóanyagos kezelésekre.

Miért jó a retinol?

2021.02.10.

A retinol a bőrápolási készítmények kvintesszenciája, az a hatóanyag, amivel a legtöbbet tudunk tenni a bőröregedés, a bőr megereszkedése ellen. Elsősorban a dehidratáltsággal, a ráncokkal és a barázdákkal veszi fel a harcot.

Hogyan állapítsd meg a bőrtípusod?

2021.02.09.

Nagyon fontos, hogy meg tudjuk határozni a saját bőrtípusunkat, hiszen csak így tudjuk kiválasztani a saját bőrünknek megfelelő, hatékony bőrápoló termékeket. Ez a legelső lépése a megfelelő bőrápolási rutin kialakításának.

 

Otthon használható termékek

2021.02.05.

A mai rohanó világban mindig ezer felé rohanunk, emiatt nehéz kiszakadni ebből a körforgásból és időt szakítani magunkra, hogy eljussunk oda, ahova szeretnénk. Az arckezelésekkel sem más a helyzet, sokan nem tudnak időt szánni napjukból egy-egy hosszabb kezelésre. Ezért tökéletes megoldás lehet, ha OTTHONUNKBAN, saját MAGUNK tudjuk elérni azt a látványos és drámai változást, amelyre csak a kozmetikusunk, esztétikusunk lenne képes. A Zo Skin Health otthon használható termékeinek köszönhetően LEHETSÉGES mindez!

A ZO® SKIN HEALTH kész csomagok normál bőrre

2021.02.04.

A Zo összeállított egy nappali és egy nappali+esti csomagot azon páciensek számára, akik szeretnék megújítani az arcbőrüket és megváltoztatni a bőrminőségüket, és gondolkodnak a program elkezdésén. A csomagban található termékek kis kiszerelésük miatt  tökéletes választást nyújthatnak mindazoknak, akik még csak ismerkednek a Zo Skin termékeivel. A ZO Skin Health csomagok a bőrterápiás hatásuknak köszönhetően mindennapos alkalmazásuk bárki számára elérhetővé teszik az egészséges bőrt.

Az arcbőr feszességének visszaállítása - hogyan?

2021.02.03.

Az idő előrehaladtával sajnos olyan nem kívánt folyamatok indulnak el az arcbőrünkön, amelyek annak petyhüdtségét, lazaságát, apró ráncok megjelenését, barázdák mélyülését eredményezik. De ezt a feszességet, ami idővel múlik, különböző kezelésekkel vissza lehet állítani és ezáltal az arcnak üde, friss és fiatalos megjelenést lehet biztosítani.

Funkcionális mélyhidratáció - miért nem egyszerűen hidratáció?

2021.01.26.

Nem véletlenül teszünk különbséget a hidratáció és a mélyhidratáció között, a legtöbb hidratálókrémmel ugyanis csak bőrünk felszínét hidratáljuk. Az egyszerű hidratálókrémek nagy része sajnos csak ennyit tud nyújtani nekünk, azonban a mélyhidratáló termékek esetében ennél sokkal többről van szó.

Miért fontos az arc mellett a nyak és a dekoltázs ápolása is?

2021.01.19.

A harmonikus és fiatalos megjelenés titka az is, hogy nem csak az arcbőrünket kezeljük, hanem ezzel párhuzamosan a nyak-dekoltázs  területét is.

Ez a terület is intenzív törődést igényel, hiszen főleg a nyári időszakban ugyanúgy ki van téve nap káros sugarainak és szennyeződésnek, mint az arcunk, illetve a bőr öregedési folyamatai ugyanúgy befolyásolják mint az arcbőrünket. De mit is tehetünk nyakunk és dekoltázsunk szépségének megőrzése érdekében?

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most online konzultációra!

Regisztrációja után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani a megfelelő időpontot.