ZO® Skin Health Bőrterápia Tiniknek

Neked javasolt, ha: pattanásos vagy aknés a bőröd.

ZO® Skin Health Bőrterápia Tiniknek

Otthon használható készítmények

Az aknés, pattanásos bőr kialakulásának több oka is van

Pubertáskorban a növekvő mennyiségű androgén hormon hatására a faggyútermelés fokozódik. A szőrtüszőknél található ún. propioni  baktérium a faggyú egyes alkotóelemeit szabad zsírsavakra bontja, ez pedig gyulladásos reakciót indít el.  Elsősorban ott fordul elő, ahol legsűrűbben vannak a faggyúmirigyek, tehát az arcon, a vállakon, hajas fejbőrön, a mellkason és a háton.

Amit tenni lehet

A ZO Skin Health Bőrterápia otthon használható orvosi protokolljaival drasztikus javulást tud elérni az aknés bőrön, amely már tinikortól (kb. 14 éves kortól) javasolt, hiszen a problémás bőr nem megfelelő kezelése ronthat a kiindulási állapoton, fokozódhat a gyulladás, hegek maradhatnak vissza, elszíneződhet a bőr és foltok alakulhatnak ki.

Fantasztikus eredményt tudunk elérni az aknék, gyulladásos pattanások, miteszerek csökkenéseben az orvosi Zo Skin Health Tini orvosi kezeléssel, amely egy nagyon intenzív bőrtisztítás után egy enyhe savas hámlasztással és professzionális hydroabrázióval készítjük elő a bőrt az intenzív akne ellenes hatóanyagokat tartalmazó magas kén koncentrációjú pakolás befogadására.

A kezelést 6 hetente javasolt ismételni.

Miért forradalmi a ZO® Skin Health bőrterápia?

Sejtszinten alakítja át a bőr szerkezetét, ami kezelést jelent a ráncok eltüntetésere, illetve az aknés, pattanásos, comedos, rosaceás, gyulladt, napfénykárosodott, száraz, szeplős, pigmentfoltos, zsíros bőr, pikkelysömör, ekcémás bőr problémáira.

A termékek feltalálója

Dr. Zein Obagi

Dr. Zein Obagi bőrgyógyász szakorvos az USA-ban a kaliforniai Beverly Hills-ben, világhírű bőrápolási szakértő, kutató, könyvszerző tanár. Neki köszönhető azon legmodernebb bőrápolási eljárások, szakmai protokollok és termékek kifejlesztése, amelyek célja az egészséges bőr helyreállítása.

Dr. Obagi több, mint 35 éve szenvedélyesen munkálkodik a dermatológia tudományának előrehaladása érdekében. Szemlélete szerint a bőrproblémák kezelésének célja a minden rétegben, sejtszinten is működő, egészséges bőr létrehozása és megtartása, ellentétben a korábbi tünetekre fókuszált, felületes terápiákkal.

Dr. Zein Obagi

Előtte-utána

Előtte Utána
Acne terápia
Előtte Utána
Acne utáni heg terápia

Árlista

Orvosi konzultáció kb. 60 perc díjmentes
ZO® Skin Health otthoni protokollok bőrproblémától függően* kb. 50 perc 80.000 - 120.000 Ft
ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood arc rendelői orvosi kezelés
(Stimulációs peeling, maszk, UH)
kb. 40 perc 30.000 Ft
ZO® 3 Step Peel
(Orvosi mélyhámlasztás + 6% retinol Dermapennel)
kb. 50 perc 95.000 Ft

* az ár tartalmazza a protokoll ideje alatt a konzultációkat kb 1 év időtartam, illetve egy ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood orvosi kezelést

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.