Dermapen kezelés

A Dermapen egy olyan bőrfiatalító eljárás, amelyben a bőrt egy olyan készülékkel kezeljük aminek fején 12 db 0,5-2mm hosszúságú tű található.
Az apró tűszúrások nem okoznak komoly vérzést, azonban elegendő mélységet, mechanikus inger biztosítanak a kötőszövet kollagén indukciója számára. A szúrt csatornákon pedig mélyebbre juthatnak be a különböző arcfiatalító szérum-koktélok.

Dermapen kezelés

Kezelés menete

  1. A kezelni kívánt  bőrfelületet előzetesen érzéstelenítjük, fertőtlenítjük, majd stimulációs peel használatával előkészítjük.
  2. Dermapennel az egész arcot kezelés alá veszik, a tűs hengert kb. tizenötször végiggörgetik rajta, kikerülve a letakart szemeket. A Dermapen kezelőfejjel függőleges irányban a kezelendő felületen mikro- szúrtcsatornákat hozunk létre.
  3. a kezelt bőrfelületet ismételten fertőtlenítik
  4. a kollagén termelődés felgyorsítása érdekében a dermaroller/dermapen kezelés kiegészíthető tápláló hatóanyagú szérum-koktélokat helyezhetünk fel a kezelt bőrfelületre (A, C, E vitamin, hyaluronsav, aminosavak, antioxidánsok stb.)
  5. hűtőmaszk felhelyezése, amely tápláló C vitamint és Aloe Verat tartalmazhat, ami megnyugtatja a kezelt felületet és a mikrosérülések gyógyulási folyamatát segíti
  6. fényvédő krém felhelyezése

Dermapen

 

Főbb kezelendő területek az arc teljes része, nyak, dekoltázs.

A teljes beavatkozás kb 60 perc.
Kisebb pirosság, bevérzés, duzzanat kialakulhat a kezelt területtől függően, de 24 órán belül elmúlik.

Érdemes 2-3 ilyen kezelést (kezelések között 1 hónap eltéréssel) igénybe venni a teljes hatás eléréséhez ami kb 2-3 hónap alatt alakul ki.

Árlista

Orvosi konzultáció kb. 30 perc díjmentes
Kollagénstimulációs Dermapen kezelés
(bőrelőkészíté, ampulla, Pen)
kb. 40 perc 30.000 Ft
ZO® Skin Health Red Carpet + Dermapen kb. 60 perc 45.000 Ft

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.