Bemutatkozás

Dr. G. Kiss Orsolya vagyok háziorvos szakorvos, klinikai farmakológus és évek óta az orvosi bőresztétikának és hatóanyag kutatásnak szentelem a munkám nagy részét.
2005-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, és azóta a klinikai kutatásban dolgozom.

Bemutatkozás

Swan Med Orvos esztétikai rendelő

A rendelő 2019-ben nyitotta meg kapuit a Divinus Hotel alagsorában. Exkluzív környezetben, professzionális szakmai háttérrel és csúcsminőségű Hollywood-i termékekkel, kezelésekkel várjuk pácienseinket.

Terápiáink célja az arcfiatalítás és az egészséges, fiatalkori arcbőr visszaállítása. Mindezt a Zo Skin Health orvosi bőrterápia otthoni bőrápolási termékeivel (protokolljaival) valósítjuk meg, illetve még intenzívebbé orvosi rendelői kezeléseivel tesszük: Zo Red Carpet Holywood arc és dekoltázs illetve Tini kezelés, Zo 3 step orvosi mélyhámlasztás, Orvosi Dermapen kezelés, Botox kezelés, Hialuronsavas töltés.

Fókuszálunk a problémás bőrterületekre, mint például napkárosodás, szárazbőr, zsírosbőr, pigmentfolt, rosacea, akne, pattanások, ekcéma, pikkelysömör de ezzel párhuzamosan az anti agining is fő célpont.

A Zo Skin Health szakorvosi készítmények visszaállítják a csodás, egészséges, fiatalkori arcbőrt. Az eredmény kialakulásához idő kell, a protokollokat tartósan alkalmazni kell.

Szeretettel várjuk a teljes bőrmegújulásra váró hölgy, férfi és tini pácienseinket!

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.