ZO® Skin Health Bőrterápia Hölgyeknek

A bőrterápiának egy olyan forradalmian új módszere, amely szakorvosi felügyelet mellett, intenzív hatóanyagokkal, egyszerre több bőrproblémára, célzottan tud megoldást kínálni.

A cél, a bőr egészséges működésének visszaállítása személyre szabott protokollok segítségével, innovatív hatóanyagokkal és speciális bejuttatási technológiákkal.

ZO® Skin Health Bőrterápia Hölgyeknek

Otthon használható készítmények

Az otthon használható készítményeket konzultáció során, az arcbőr felmérése után protokollok formájában kapják meg a páciensek, melyeket otthon használva az első 6 hétben a teljes bőrmegújulás miatt erősebb reakciók várhatóak (bőrpír, szárazság, hámlás, égő érzés) melyet a nyugtató krémekkel enyhíteni lehet, majd a következő 6 hétben alakul át teljesen a bőr a szerkezete.
A protokoll használata közben bármikor lehet konzultációra jönni a rendelőbe (ingyenes), ahol a bőr orvosi felmérése után módosíthatóak a protokollok.

Minden protokollhoz jár egy ZO® Red Carpet Hollywood arc kezelés, amelyet kb 6-8. héten javasolt felvenni a legtökéletesebb hatás elérése érdekében. Ezt utána bátran lehet ismételni akár havonta is.

Aki gyorsítani szeretné a folyamatokat, vagy drasztikusabb változást szeretne elérni, annak mindenképp javasolt a ZO® 3-Step Peel, amely teljes bőrfelszíni és mély bőrmegújulást jelent.

Miért forradalmi a ZO® Skin Health bőrterápia?

Sejtszinten alakítja át a bőr szerkezetét, ami kezelést jelent a ráncok eltüntetésere, illetve az aknés, pattanásos, comedos, rosaceás, gyulladt, napfénykárosodott, száraz, szeplős, pigmentfoltos, zsíros bőr, pikkelysömör, ekcémás bőr problémáira.

Orvosi rendelői kezelések

ZO® 3-Step Peel nagy intenzítású stimulációs orvosi mélyhámlasztás

Ez az erős stimuláló hámlasztás a hosszú távú előnyök mellett biztosítja az azonnali látványos bőrmegújulást. A sav a bőr felszíni hámrétegét pár napon belül teljesen lehámlasztja, de bejutva az irha rétegébe bombaként aktiválja a kollagént és elasztint termelő sejteket.

A bőr alapos előkészítése után, enyhe érzéstelenítő krém felvitelét követően visszük fel a savat a bőrre. A kezelés biztonságos és borzasztóan látványos eredményt hoz.

A folyamat végén nagy koncentrációjú retinolt viszünk be a bőrbe, amit dermaroller segítségével mélyebb rétegbe juttatunk.

A hámlás a 2-3. napon fog beindulni és a 5-6 nap alatt csodás új bőr jelenik meg. ZO® nyugtató krémmel látjuk el a pácienseket otthonra, hogy a hámlással járó tüneteket komfortosabbá tegyük.

1-3 havonta ismételhető, a fokozott bőrmegújítás érdekében, de mindenképp javasolt évente.

ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood arc és dekoltázs kezelés

Ez a rendelői kezelés egy azonnali, csodás, látványos bőrmegújulást garantál.

Alapos bőrtisztítás után egy enyhe savas hámlasztással és professzionális hydroabrázióval készítjük elő a bőrt az intenzív többféle orvosi hatóanyagokat tartalmazó pakolás vagy maszk befogadására , amelyet ultrahanggal belemasszírozunk az arcbőrbe/dekoltázsba, majd a retinol tartalmú készítmény teljes bőrstimulációjával zárjuk a kezelést.

Azonnali eredményként ragyogó arcbőrt varázsol, a finom ráncok eltűntetésével, a textúra, tónus azonnali javulásával.

1 kezelés kb. 60 perc

6 hetente ismételhető

A termékek feltalálója

Dr. Zein Obagi

Dr. Zein Obagi bőrgyógyász szakorvos az USA-ban a kaliforniai Beverly Hills-ben, világhírű bőrápolási szakértő, kutató, könyvszerző tanár. Neki köszönhető azon legmodernebb bőrápolási eljárások, szakmai protokollok és termékek kifejlesztése, amelyek célja az egészséges bőr helyreállítása.

Dr. Obagi több, mint 35 éve szenvedélyesen munkálkodik a dermatológia tudományának előrehaladása érdekében. Szemlélete szerint a bőrproblémák kezelésének célja a minden rétegben, sejtszinten is működő, egészséges bőr létrehozása és megtartása, ellentétben a korábbi tünetekre fókuszált, felületes terápiákkal.

Dr. Zein Obagi

Előtte-utána

Előtte Utána
hyperpigmentációs protokoll
Előtte Utána
hyperpigmentációs, anti-aging protokoll
Előtte Utána
korosodó bőr, durva bőrtextúra
Előtte Utána
öregedés, bőrfelszíni szín- és texturális egyenetlenségek
Előtte Utána
durva felszínű bőr
Előtte Utána
napkárosodás, a korosodó bőr mérsékelt jeleivel
Előtte Utána
fényérzékeny, károsodott bőr, szeplőkkel
Előtte Utána
rozácea, gyulladásos állapot, bőrérzékenység
ZO Skin Health bőrterápia hölgyeknek

Árlista

Orvosi konzultáció kb. 60 perc díjmentes
ZO® Skin Health otthoni protokollok bőrproblémától függően* kb. 60 perc 150.000 - 350.000 Ft
ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood arc rendelői orvosi kezelés
(Stimulációs peeling, maszk, UH)
kb. 50 perc 35.000 Ft
ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood arc és dekoltázs rendelői orvosi kezelés 
(Stimulációs peeling, maszk, UH)
kb. 60 perc 40.000 Ft
ZO® 3 Step Peel
(Orvosi mélyhámlasztás + 6% retinol Dermapennel)
kb. 50 perc 95.000 Ft

* az ár tartalmazza a protokoll ideje alatt a konzultációkat kb 1 év időtartam, illetve egy ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood orvosi kezelést

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.