szeretnel-akne-es-mitesszer-mentes-csodas-bort.jpg

Látványos eredményeket érünk el a Zo® Skin Health otthoni kezeléseivel, amelyek intenzív, erős hatóanyagokkal megfelelő kombinációban és sorrendben alkalmazva minimalizálják a gyulladt elváltozások számát, a zsíros, fénylő arcbőrt a tág pórusokat és a piros foltokat.

De mik is azok a mitesszerek, aknék?

A bőrben található faggyúmirigyek aktívabb működése miatt zsírosabb lesz a bőr felszíne és ha a mirigyek kivezető nyílása eltömődik mitesszerek alakulhatnak ki (fekete v fehér fejűek), míg az akne hosszútávon a zsírosabb réteg miatt egy patogén baktériumflóra szaporodik el, amelyek krónikus gyulladáshoz vezetnek az arcbőrön és kis papulák formájában aknét- gyulladásos pattanást hoznak létre.

Milyen elváltozások, jelek mutatkoznak a mitesszeres, aknés arcbőrön?

Fénylő, felfenyfélő bőr, tágabb pórusok főleg az áll-orr körül, zsírosabb tapintású bőr, izzadékonyabb bőr, nehezen szívja be a hatóanyagokat, olyan mintha minden leperegne róla, gyulladt, mitesszeres, comedós, pattanásos, aknés, egyentelen bőrfelszínű. Természetesen mielőtt neki kezdennk a saját magunk arcbőrének megállapításába, fordulj hozzám bizalommal online orvosi konzultációm segítségével.

Melyek a bőrtisztítás lépései?

  1. Arclemosás:
    Itt megtisztítjuk az arcbőrt a szennyeződésektől, de már előkészítjük a bőrterápiánkat a megfelelő hatóanyagokkal pl.:a zsírosabb bőrhöz való lemosó már enyhe savaakat is tartalmaz, amellyel a felső hámréteg oldását is elkezdjük, pl.:a szárazabb bőrre való pedig feltöltő hatóanyagaival puhábbá teszi az arcbőrt

  2. Radírozás:
    Felgyorsítjuk a felső hámréteg élettani leválásának folyamatát mechanikus, savas és enzimes hatóanyagokkal

  3. Faggyúkontroll:
    A faggyú termelődését kontrollálva a bőr zsírosságán tudunk változtatni, másrészt a hatóanyag bejutást és a bőr lélegzését lehetővé téve intenzívebb kezelést tudunk alkalmazni.

Miért könnyű alkalmazni a Zo® Skin Health otthoni kezeléseit?

Mert OTTHON tudod használni orvosi konzultáció után!

A kezelés lényege a megfelelő bőrtisztítás, az elhalt hámsejtek állandó eltávolítása, a bőr Ph-jának visszaadása, a tonizálás, a faggyútermelés gátlása, és a hatóanyagos célzott terápia fényvédelemmel. (otthon használható akne pattanásos bőr).

Az otthoni kezelés elkezdése után (min kb 8. héttől) jön szóba az arcbőr intenzív hámlasztása, amellyel fokozzuk a kezelés hatásosságát. Enyhébb a stimulációs peel, erősebb a 3step peel. 

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.