Profhilo® kezelés

A Profhilo® egy egyedülálló bőrátalakító kezelés, amely hialuronsav felszabadulásával serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését.

A többi öregedésgátló injekcióval ellentétben, amelyek töltőanyagokat használnak a térfogat növelésére,
a Profhilo a szervezetben természetesen előforduló hialuronsavat használja az új, frissebb bőrsejtek hidratálására, szilárdítására és valójában újjáépítésére.

Profhilo® kezelés

Profhilo® egy injekciós hialuronsav alapú termék

Az öregedés jeleinek sejtszinten történő lassításával, az új kollagén és elasztin sejtek stimulálásával, a finom vonalak és ráncok megjelenésének javításával fog feszesebb, fiatalosabb megjelenést kölcsönözni a bőrnek.

Kezeli a bőr lazaságát, finom vonalait és teljes fiatalítást eredményez. A piacon az egyik legnagyobb HA koncentrációval (64mg / 2ml). Nemcsak felpörgeti és hidratálja a bőrt, hanem átalakítja az öregedő és megereszkedett szöveteket, jelentős feszesítő és emelő hatást biztosítva.

Mindkét arc oldalon 5-5 szúrási pontba injektáljuk be, majd az anyag a bőr alatt diffundálva teljesen szétterül, így tölti fel a teljes arcot. Rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben.

Profhilo

Profhilo® kezelés menete

A Profhilo® 4 különböző típusú kollagént és elasztint stimulál a hialuronsav lassú felszabadulásával. A kezelés kb. 30 perc időtartamú, minimális kipirosodás lehetséges a szúrási pontokon. Ráadásul a Profhilo® hosszabb ideig tart a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény.

A program 2 kezelést foglal magában 4 hét különbséggel, és általában 6 hónapos fenntartó kezelés követheti. A Profhilo® önmagában vagy más esztétikai kezelésekkel kombinálva nagyszerű eredményeket nyújt!

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most online konzultációra!

Regisztrációja után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani a megfelelő időpontot.