Profhilo® kezelés

Az IBSA gyógyszerészeti és vezető Profhilo® hialuronsav gyártó cége által szabadalmaztatott NAHYCO® technológiájával kifejlesztett PROFHILO® az egyik legmagasabb hialuronsav koncentráció. A többi öregedésgátló injekcióval ellentétben, amelyek töltőanyagokat használnak a térfogat növelésére, a Profhilo® hozzáadott
térhálósító vegyi anyagok nélkül biztosít hosszantartó
hatékonyságot. A kezelés során a hialuronsav beépül
a szövetbe, ahol helyreállítja a bőrben természetesen
jelen lévő hialuronsav szintjét.

Profhilo® kezelés

IBSA minőség Olaszországból

A minőség a részletekre való odafigyelés révén érhető el; nem mindig látható, viszont minden esetben elengedhetetlen.

Az IBSA egyedülálló ezen a hatalmas piacon, mert a hialuronsav teljes életciklusát ellenőrzi, az alapanyag előállításától a késztermékig. Az IBSA Olaszországban gyártott dermo-esztétikai célú termékeinek széles választéka a betegek különböző,  biorejuvenációs célú igényeinek kielégítésére szolgál.

A tudás, a folyamatos tudományos kutatás, a technológiai fejlesztés és a legkorszerűbb gyártási folyamatok helyezték az IBSA-t a hialuronsav-gyártás egyik vezető pozíciójába.

 

Miért érdemes a Profhilo® kezelést választani?

Az öregedés jeleinek sejtszinten történő lassításával, az új kollagén és elasztin sejtek stimulálásával, a finom vonalak és ráncok megjelenésének javításával fog feszesebb, fiatalosabb megjelenést kölcsönözni a bőrnek. A Profhilo® kezelés hatékonyságát, a bőr textúrájának, rugalmasságának és hidratáltságának javulását klinikai adatok igazolják. A legjobb terméknek járó díjat is elnyerte 2016-2018 között.

Kezeli a bőr lazaságát, finom vonalait és teljes fiatalítást eredményez a piacon az egyik legnagyobb HA koncentrációval (64mg / 2ml). Nemcsak felpörgeti és hidratálja a bőrt, hanem átalakítja az öregedő és megereszkedett szöveteket, jelentős feszesítő és emelő hatást biztosítva.

Mindkét arc oldalon 5-5 szúrási pontba injektáljuk be, majd az anyag a bőr alatt diffundálva teljesen szétterül, így tölti fel a teljes arcot. A Profhilo® használatával az arc eddig nehezen kezelhető területeibe, például a homlokba, a nyakba és az orcákba is könnyedén juttathatunk hialuronsavat. A Profhilo® rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így nem csomósodik.

Profhilo

Előtte-utána

előtte utána 1
Dr. Piersini páciense a Profhilo® kezelés után
Dr. Beatini páciense a Profhilo® kezelés után

Profhilo® kezelés menete

A Profhilo® 4 különböző típusú kollagént és elasztint stimulál a hialuronsav lassú felszabadulásával. A kezelés kb. 30 perc időtartamú, minimális kipirosodás lehetséges a szúrási pontokon. A speciálisan kifejlesztett injektálási technika csökkenti a fájdalmat, a felépülési időt és a kezelések számát, így tökéletes ebédidős beavatkozás. Ráadásul a Profhilo® hosszabb ideig tart a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény.

A program 2 kezelést foglal magában 4 hét különbséggel, és általában 6 hónapos fenntartó kezelés követheti. A Profhilo® önmagában vagy más esztétikai kezelésekkel kombinálva nagyszerű eredményeket nyújt!

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most online konzultációra!

Regisztrációja után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani a megfelelő időpontot.