tag-porus.jpeg

Mit tehetsz ellene otthon?

Az Oil Control Pads egy faggyúmirigy csökkentésre kifejlesztett hatóanyagokat tartalmazó párnácska, amellyel reggel és este az arc lemosás és leradírozás után (Exfolition Cleanser + Dual Action Scrub) alaposan át kell törölni a kitágult pórusú bőrt, majd az Instant Pore Refiner terápiás krémmel vékonyan bekenni ezt a területet reggel és este. Ez a kombó hetek alatt látványosan csökkenti a bőr zsírosságát és a pórusok méretét.

Még intenzívebb megoldás, ha ezen felül beiktatjuk protokollunkba reggel az Exfoliator Accelerator savas hámlasztót, este pedig az Enzymatic Peel enzimes hámlasztót.

Mindenképpen figyelni kell az intenzív fényvédelemre télen és nyáron is.

A Zo Skin Health nagyon könnyen használható fényvédő készítményeket fejlesztett ki zsíros bőrre, amelyek mattítják a bőr (Sunscreen primer, Sunsceen Powder) és enyhe vagy intenzívebb színt is adnak neki.

Rendelői kezelések a tág pórusok ellen

A rendelői kezelések közül a hámlasztásokkal lehet elérni intenzív pórusméretcsökkenést és zsírosságkontrollt. Erre kiváló a 3 Step peel is, amely erős stimuláló hámlasztás a hosszú távú előnyök mellett biztosítja az azonnali látványos bőrmegújulást. A sav a bőr felszíni hámrétegét pár napon belül teljesen lehámlasztja, de bejutva az irha rétegébe bombaként aktiválja a kollagént és elasztint termelő sejteket.

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.