zor-skin-health-termekcsalad.jpg

Igen KELL, mert ha nem tesszük nem fogjuk tudni visszafordítani a folyamatokat és nem fog tetszeni egy nap, amit a tükörben látunk. A megöregedett, fáradt arcunkat. 

Az idő senkit sem kímél és leglátványosabban az arcunkon látszódnak az öregedés jelei. Ide tartozik a bőrünk rugalmasságának csökkenése, a gravitációs hatások észlelése, a ráncok megjelenése, a bőrünk minőségének romlása, a pigmentfoltok megjelenése, a bőrproblémák sokasodása, a bőr megereszkedése és az öregedő, fáradt tekintet kialakulása. 

De rajtunk múlik, hogy lassítjuk e ezeket a folyamatokat és rajtunk múlik, hogy még sokáig gyönyörű, egészséges bőrünk marad e vagy sem. 

Miként léphetünk? Hogyan gondoskodhatunk bőrünkről? 

Úgy képzeljük el a gondoskodást, mint egy nagy torta, amiket szeletekre vágunk. Minden egyes szelettel hozzá tehetünk a tortához, a bőrünk egészségéhez. Ezeket a szeleteket mutatom be nektek. Az első párat részletesebben. 

1. A leghangsúlyosabb tortaszelet a napi bőrápolás.  
Erre a Magyarországon első és piacvezető, csakis orvosi konzultáció után használható Zo® Skin Health termékcsalád a legprofesszionálisabb választás. Ezen bőrápolás reggeli és esti protokollból áll, amely több lépésben teljes bőrápolást biztosít és így 24 órás kezelés alatt tartja az arc bőrét. Pár lépést kell végig vinni reggel és este, de cserébe teljes bőrmegújulást, kollagénszintézist, rugalmasság növekedést, feszességet és bőrproblémáktól mentes fantasztikus, gyönyörű bőrt kapunk.  
 
Rengeteg féle otthon használható termék van a palettán, amelyet előzetes konzultáció után tudunk nektek összeállítani és módosítani biztosítva egy életre szóló gyönyörű bőrt. 

Otthon használható ZO termékek

 

2. A másik fontos tortaszelet a rendelői kezelések. Ezekkel tudjuk fokozni IGAZÁN az otthoni bőrápolást.  
A kezeléseket orvos végzi, hisz nagyon erős hatóanyagokkal, látványos változást tudunk elérni. Ami lehet a hámlasztás, a tűs kezelés, a ráncok minimalizálása botulinum kezeléssel, vitaminfeltöltés, hialuronsavas antioxidánsos feltöltés vagy éppen kényeztető relaxációs hatóanyagos táplálás a bőrnek. Ezeket havonta javaslom a pácienseknek forgó módszerrel és kúraszerűen az otthoni ápolás mellett. 
 

3. A torta egyéb szeletei, amelyek a tökéletes bőrhöz járulnak hozzá: az egészséges táplálkozás, az értékes étrendkiegészítők szedése, az egészséges életmód a sok mozgással, a káros szenvedélymentességgel és a pozitív életszemlélettel, a kedvesség és a mosolygás és egy finom smink.  

Zo csomag

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.