header.jpeg

A bőrelőkészítő lépéseket itt is ugyanúgy kell alkalmazni, mint az arc többi részén. Fontos a szemkörnyéket tisztítása egy gyengéd arclemosóval, illetve érdemes finoman heti 2-3 alkalommal leradírozni ezt a területet is apró, körkörös mozdulatokkal, szükség esetén pedig tonizálhatjuk is.

Csak ez után kerüljön fel a szemkörnyékápoló, hisz így a bőr védelmi vonalát megnyitva sokkal gyorsabban és hatékonyabban kerülnek be a hatóanyagok a bőrbe. Téli és nyári napokon is nagyon fontos a terület megfelelő fényvédelme!

Milyen szemkörnyékápolót válasszunk?

Háromféle fantasztikus hatású szemkörnyékápoló található a Zo Skin Health termékei között:

  • az egyik inkább a duzzadtabb, ödémás, sötétebb szem alatti területre,
  • a másik inkább a vékony, dehidratált, apróbb ráncos szemkörnyékre,
  • a harmadik, amely az egyetlen retinol mentes készítmény, pedig a növekedési faktor miatt mindenféle szemkörnyékre való készítmény.


Eye Brightening Creme

INTENZÍV SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ ÉS REGENERÁLÓ KRÉM RETINOLLAL
Kifejezetten az érzékeny szemkörnyék számára készült. A Hydrafirm multifunkciós formulájának fő célja, hogy korrigálja és megakadályozza a bőröregedés folyamatát az érzékeny szemkörnyéki bőr területén. Aktív A-vitamin és biomimetikus fehérje tartalma ösztönzi a természetes kollagén termelést, helyreállítja a bőr rugalmasságát. Enzimatikus értágítók, a koffein és a koenzim-A gyorsan csökkentik a szemkörnyéki duzzanatokat, ödémát. A bőr megjelenése azonnal feszessé és hidratálttá válik. Optikai diffúzorok azonnal visszafordíthatják a sötét karikák kialakulását Antioxidáns és retinol tartalma csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését A Shea vaj összetevő helyreállítja a bőr rugalmasságát, növeli a hidratálást és javítjai a bőr barrier funkcióját.

 

krem

Growth Factor Eye Serum

SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ SZÉRUM

A klinikailag bevált ZO® Growth Factor technológiával működő Growth Factor szemszérumot úgy fejlesztették ki, hogy javítsa az öregedési vonalak megjelenését, gyűrődést, a barázdák megjelenését, miközben csökkenti a duzzadást és ösztönzi az egészséges bőrt a megújulásra.
A hűsítő applikátor nyugtatja a bőrt és élénkíti a fáradt szem megjelenését.

FŐBB ÖSSZETEVŐK:

ZO® Growth Factor Technology - enzimatikus + növényi eredetű növekedési faktorok támogatják a bőr természetes helyreállítási útjait
Neuropeptid - gyors hatású; javítja a vonalak + ráncok megjelenését
Nátrium-acetilezett hialuronát - gyorsan ható hidratátor; feltölt+ láthatóan kitölti a ráncokat

krem3

Intense Eye Crème

INTENZÍV SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KRÉM

A stabilizált retinol és különleges peptid összetevői elősegítik a bőr megerősödését és minimalizálják a mimikai ráncokat és egyéb bőr egyenetlenségeket a szemkörnyék érzékeny bőrén. Olluminate Intenzív Eye Repair antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatóanyagai csökkentik a szem körül kialakuló duzzanatot, ödémát, halványítják a sötét foltokat, karikákat. 

krem2

Kérj időpontot konzultációra most! 

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.