ZO 3-Step Peel

ZO 3-Step Peel

Nagy intenzítású stimulációs orvosi mélyhámlasztás

A ZO 3-Step Peel erős stimuláló hámlasztás a hosszú távú előnyök mellett biztosítja az azonnali látványos bőrmegújulást. A sav a bőr felszíni hámrétegét pár napon belül teljesen lehámlasztja, de bejutva az irha rétegébe bombaként aktiválja a kollagént és elasztint termelő sejteket.

Kérdés esetén keressen a +36 20 228 3688 telefonszámon esetleg írjon a @ e-mail címre.
Megrendelem

Használat

A bőr alapos előkészítése után, enyhe érzéstelenítő krém felvitelét követően visszük fel a savat a bőrre.

A kezelés három lépcsőből áll: a specifikus összetételű savkoktél felvitele után 6 %-os retinol krémet masszírozunk az arcbőrbe, mely a sav által megnyitott réseken keresztül elér a bőr irharétegébe, és úgy hat a kollagént és elasztint termelő sejtekre, mint egy bomba. Beindítja ezen sejtek újra aktiválódását. Kb. 5 napos hámlási periódusra kell számolni, ahol a bőr lemezesen fog leválni.

A folyamat végén nagy koncentrációjú retinolt viszünk be a bőrbe, amit dermaroller segítségével mélyebb rétegbe juttatunk.

Az intenzív hámlást követően a bőr teljesen megújul: egy erős, egészséges, homogén, ellenálló új bőr képződik, mely feszes és látványosan megújult lesz.

ZO® nyugtató krémmel látjuk el a pácienseket otthonra, hogy a hámlással járó tüneteket komfortosabbá tegyük.

1-3 havonta ismételhető, a fokozott bőrmegújítás érdekében, de mindenképp javasolt évente.

A rendelői, kb. 40 perces beavatkozások fájdalommentesek, a mélyhámlasztást felszíni érzéstelenítéssel (krém) végezzük. Utána intenzív fényvédelem, nyugtatókrém használata javasolt amit adunk a hámlasztás mellé.

A mélyhámlasztás évente többször is elvégezhető, minimum 2 hónap eltéréssel.

Gyakori kérdések

Miért érdemes a 3-Step Peel hámlasztást választani?

Kifejezetten intenzív, mégis biztonságos peeling, amely teljes bőrfelszíni és mély megújulást eredményez, rövid regenerációs idő mellett. Az intenzív hámlasztást kizárólag a ZO® specifikus bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk, akiknek a bőrállapota az egyedileg szabott terápiáktól már lényegesen javult.

Köszönjük!

Hamarosan keresem elérhetőségein a termékkel kapcsolatosan!

Megrendelem a terméket!

Már csak egy lépés választja el a termék kézhez vételétől! Ahhoz, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban ez az Ön bőrtípusának megfelelő termék, kérem adja meg elérhetőségét, amin keresztül kereshetem a termékinformációkkal kapcsolatban! Az üzenet mezőbe kérem írja bele, milyen bőrproblémát észlelt, amit a termékkel kezelni szeretne! Egy rövid, díjmentes online/személyes konzultáció után már használhatja is a választott terméket!