Thesera Lift kezelés

Non-invazív lifting kezelés bőrbe olvadó stimuláló, kollagén indukciós szálakkal. A Thesera Lift biztonságos, pihentető kezelés mellékhatások, tű- és fájdalom nélkül. Az egyedülálló technológiának köszönhetően a Thesera Lift kezelés eredménye már az első alkalom után szemmel látható.  

Thesera Lift kezelés

Milyen eredményt várhatunk a kezeléstől?

Lifting hatású kezelés, a megereszkedett bőr feszesebb lesz. A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A bőr tömörsége növekszik. Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog.

A savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas.

A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.

A kezelés menete

A kezelés 5 fő lépésből áll:

  1. A bőr előkészítése, a bőr csatornáinak megnyitása: arclemosó hab + hámlasztó szérum
  2. A szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum
  3. A vérkeringés fokozása: Hydra Booster arcpakolás
  4. A bőr feszesítése,a szálak visszaszilárdítása erős lifting hatással rendelkező géllel
  5. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al
A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbeolvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.
 
A kezelés tulajdonképpen a bőr saját kollagén termelődésének serkentését célozza meg. A kollagén gyakorlatilag az a „ragasztóanyag”, amely a testünket összetartja.
 
Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most online konzultációra!

Regisztrációja után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani a megfelelő időpontot.