tavasz.jpeg

Fényvédelem

Megjelennek a nap első sugarai, ezért ajánlott erősebb faktorú fényvédőt alkalmazni, hiszen a bőrünk öregedéséért nagy százalékban a napfény felelős. A fényvédelemmel ezt a káros hatást csökkenteni tudjuk. Többféle Zo Skin Health fényvédő áll rendelkezésre igényeknek és bőrtípusoknak megfelelően: mattító púder, primert tartalmazó krém, bronzos fényt adó gél és teljesen vízálló, könnyű textúrájú fényvédő közül lehet válogatni.

Hámlasztások

Még mindig alkalmas ez az időszak a teljes bőrmegújításra a kétféle rendelői hámlasztó eljárással. A Zo Stimulációs Peeling finomabb hámlással, a 3 Step Peel mélyhámlasztás egy a hosszú távú előnyök mellett biztosítja az azonnali látványos bőrmegújulást. A sav a bőr felszíni hámrétegét pár napon belül teljesen lehámlasztja, de bejutva az irha rétegébe bombaként aktiválja a kollagént és elasztint termelő sejteket.

Kollangénstimulációs kezelések

A tűvel végzett kezelések, mint a Dermapen és a Skinbooster kezelések tökéletesen felfrissítik bőrünk kollagéntermelését, és a bevitt hatóanyagok  a bőr anyagcserefolyamatait támogatva késztetik a bőrt a a teljes megújulásra, látványos feszességet adva a bőrünknek.

Feszesítés

A kényeztető szérumok használatával, mint például a Firming Serum és Growth Factor Serum otthon is intenzív feszességet tudunk biztosítani és hatóanyaggal feltölteni a bőrünket. A Firming Serum könnyű és tolerálható anti-aging készítmény minden bőrtípusra és érzékeny bőrfelületre javasolt. Erősíti a bőr egészségét és hidratálja, valamint támogatja a bőr rugalmasságának és feszességének látható javulását. Láthatóan feszesebb bőr Javítja a megereszkedést Segít meghatározni az arc körvonalait Támogatja az egészséges bőr felépítését és a bőr természetes megújulási folyamatát Véd a szabad gyökök káros hatásaival szemben. A Growth Factor Serum egy könnyű gél, mely megerősíti a bőrt, javítja az idősödő bőr állapotát és véd az öregedés jeleitől. A formula minden bőrtípusra alkalmazható.

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.