.jpg

Mi a Profhilo?

A Profhilo egy hialuronsavból készült injekciós öregedésgátló kezelés a bőr számára, amely az életkor előrehaladtával elveszíti rugalmasságát és feszességét. Használható az arcon, a nyakon, a dekoltázson, a karokon, a kezeken és a térdeken, vagy bármely testrészén, ahol a bőr látható öregedési jeleit mutatja. A bőr tónusának, hidratálásának és feszességének azonnal észrevehető javulása van, és a vonalak minimalizálódnak. 

A hialuronsavat leginkább „töltőanyagként” ismerik, és általában az ajkak térfogatának megadásához vagy az arc egyéb területeinek kontúrozásához használják. A Profhilo több szempontból is különbözik a szokásos töltőanyagoktól szerkezete miatt, amely lehetővé teszi, hogy kiterjedt területen áramoljon, hogy fokozza a hidratáltságot és simítsa vagy „átalakítsa” a bőrt. 

Hogyan működik a Profhilo

A hialuronsav a szervezetünkben termelődő természetes anyag, amely megtalálható a bőrben, az ízületekben és más kötőszövetekben. Feladata a test nedvességének megtartása és a kollagéntermelés elősegítése. Súlyának 1000-szeresét képes vízben tartani, így ideális a bőr nedvességének megkötésére. Az életkor előrehaladtával a hialuronsav termelése lelassul, a bőr tompa és dehidratáltnak tűnik, finom vonalak és ráncok képződnek. 

A Profhilo a piacon az egyik legmagasabb koncentrációjú stabilizált hialuronsavat tartalmazza. Mivel termikusan és nem vegyileg kötött, hidratátorként, nem pedig töltőanyagként működik. Közvetlenül a bőr felszíne alá fecskendezik be, ahol gyorsan szétoszlik, és a saját szövetével reagálva azonnal fokozza a hidratációt. Az elkövetkező négy hétben a második fázis beindul, mivel az az elasztin és a kollagén termelését fokozza. Ez hatékonyan átalakítja a bőrt, és testesebb, simább és feszesebb megjelenést kölcsönöz neki. 

Gélszerű állaga miatt a Profhilo simán és egyenletesen oszlik el, csomók képződése nélkül - ez a hagyományos töltőanyagok kockázata lehet. Ez azt jelenti, hogy olyan területeken alkalmazható, amelyeket hagyományos töltőanyagokkal nehéz kezelni, mint például a nyak és a homlok. 

Hány kezelésre van szükség? 

A teljes kezelés két ülésből áll, egy hónap különbséggel. Körülbelül hat hónap elteltével további kezelés ajánlható a hatás meghosszabbítása érdekében. A Profhilo önmagában vagy más töltőanyagokkal, lézeres kezelésekkel vagy a Botox-szal együtt használható kiegészítő, nem pedig versenyképes kezelésként. 

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.