zo-header.jpg

Hogy kezdjem el? 

Kérj időpontot egy konzultációra a Zo orvosodtól, amely során kiválasztjátok a számodra legmegfelelőbb termékeket. Különböző erősségű protokollokat állíthattok be bőrprobléma és hatáserősség szerint. Ezt követően annyi dolgod van csak, hogy minden reggel és este használd a termékeket és tarts be minden utasítást. A teljes változás 3-4 hónap alatt zajlik le, amely alatt folyamatos a kapcsolattartás a kezelőorvosoddal. A Zo paletta életre szóló bőrápolást biztosít a számodra.

Ha pedig még nem rendelkezel Zo orvossal, akkor keress engem bizalommal! Személyesen Debrecenben tudunk konzultálni, azonban az online konzultáció lehetőségének köszönhetően az ország bármely pontján is légy, tudok segíteni! 

otthon-hasznalhato

Miért más?

Mert az egyetlen ORVOSI terápiás és esztétikai csomag, ami azt jelenti, hogy a lehető legerősebb, legintenzívebb hatóanyagokkal dolgozik a bőr átváltoztatásán. Az egyetlen orvosi esztétikai termék ami forgalomban van jelenleg.

Mitől működik?

A ZO® Skin Health bőrterápiás rendszere egyénre szabott tanácsadás és orvosi felügyelet mellett a felhám egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. A Dr. Zein Obagi (USA) iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele, valamint a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét.

otthon-hasznalhato1

Mi is az a protokoll?

Egyetlen krémtől ne várjunk csodát. Minden lépésnek és terméknek meg van az élettani funkciója, a hatóanyagok sorrendje, amelyek egymásra épülnek. A napi rutin 2 protokollból áll, a reggeli és esti rutinból. Egyenként 12 órán át biztosítják a hatóanyagfelszívódást.

Mindkettő protokoll

  • a bőrelőkészítéssel kezdődik, amely tisztításból, radírozásból és faggyúkontrollból áll
  • a bőrterápiával folytatódik amely irányulhat öregedésellenei, pigmentációs, rozáceás, zsírosbőr, tágpórus, száraz bőr, érzékeny bőr, ráncos, fakó bőr problémák megszüntetésére (otthon használható termékek)
  • és nappal a fényvédelemmel zárul.
otthon-hasznalhato2

Ennél is többre van szükséged?

Akkor látogass el a rendelőmbe, és kezeléseimmel tedd még gyönyörűbbé bőröd! Nálam minden bőrtípusra és bőrproblémára találsz megoldást! A Profhilo kezelés hialuronsav felszabadulásával serkeni a bőr kollagén és elasztin termelését, a Skinbooster Beauty kezelés revitalizálja a bőrt a sejtszinten ható rejuvenációs koktéllal. A Firming Serum Accelerated kezelés pedig felerősíti a professzionális kezelések hatását.

Keress bátran, vagy kérj időpontot konzultációra!

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.