hydration.jpeg

Az egyszerű hidratálókrémek túlzott és helytelen használata hosszú távon negatív hatással van a bőrünk egészségére, hiszen a felszíni nedvesítés inkább szárítja és vékonyítja a bőrünket, mint sem feltöltené és hidratálná azt. Ennek az az élettani oka az, hogy a bőrünk mélyebb rétegével történő kommunikáció során a nedvesebb felszín olyan információt juttat el a mélyebb réteg számára, hogy csökkenhet a hidratációért felelős sejtek aktivitása, hiszen nedves a felszín. Ezáltal lelassul az aktivitás, elkényelmesednek a sejtek és nem termelik a kollagént, az elasztint és a hialuronsavat, amelyek együtt biztosítják az arcbőr tökéletes hidratáltságát. 

Az innovatív bőrgyógyászat ezzel szembe megy, ugyanis a Zo Skin Health funkcionális mélyhidratálói megfelelő bőrelőkészítés (1. Hydration Cleanser, 2. Exfoliation Polish, 3. Calming Toner) után lejutnak a bőr mélyebb rétegeibe is, ahol azon sejtek aktivitását növelik amelyek a hidratáltságért felelősek. A bőrt aktívvá teszik és fokozzák a vízmegkötő molekulák termelését, ezáltal csökkentik a transzdermális vízvesztést is. Mindemellett mérsékelik az irritációt, nyugtatják és kisimítják az arcbőrt. Ezért lesz mélyről, alulról hidratálva a bőrünk, nem pedig csak felszínesen.

A Zo Skin Health három funkcionális mélyhidratálókrémet fejlesztett ki. Erősségük alapján:

1. Renewal Creme 

HIDRATÁLÓ ANTI-AGING KRÉM

Visszaállítja a bőr hidratációját, könnyű, kellemes textúrájával nyugtat, csökkenti a bőrirritációt. Csökkenti a ráncokat, feszesítő és bőrsimító hatású.

 

renewal

2. Recovery Creme

HIDRATÁLÓ ÉS MÉLY MEGÚJÍTÓ ANTI-AGING ÉJSZAKAI KRÉM

Nyugtató hatóanyagai segítenek megelőzni a gyulladást, míg a retinol és egyéb összetevők aktívan javítják és regenerálják a bőrsejteket, így csökkentve a mimikai ráncokat és bőregyenetlenségeket.

 

recovery

3. Hydrating Creme 

HÁMOSÍTÓ ÉS BŐRREGENERÁLÓ KRÉM

Esszenciális hidratálást és nyugtató hatást biztosító két-célú formula, beavatkozásokat követően, igénybe vett súlyosan száraz vagy irritált bőr számára. Támogatja a bőr regenerációs folyamatait a megújulásban és a finomabb ráncok, vonalak csökkentésében. Gazdag hidráló faktorai pótolják a lipideket, visszaállítják a bőr barrierjét, míg beta glükán tartalma segít csökkenteni a vörösséget, irritációt.

hydrating
 

A háromféle krém közül konzultáció után választjuk ki pácienseink számára a bőrének való krémet, illetve az előtte alkalmazandó bőrelőkészítést és a nappali protokollhoz tartozó fényvédő krémet is. Jelentkezzen Ön is kezeléseink egyikére a makulátlan arcbőrért!

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.