feszesseg-arcbor.jpg

Először is a legtöbb, amit tehetünk a bőrünkért az az, hogy a nap 24 órájában hatóanyaggal látjuk el. Erre tökéletesen alkalmasak a Zo Skin Health Protokoll termékei, hiszen a reggeli Protokoll estig, az esti Protokoll pedig reggelig táplálja bőrünket. Céljuk, hogy a több lépésből álló kezeléssorozat után bőrünk minősége, hidratáltsága, frissessége teljesen megújuljon.

Mi tud még javítani az arcbőr feszességén?

Szintén nagyon sokat tud javítani bőrünk feszességén a vitaminos koktélok tűvel való bejuttatása arcbőrünkbe, ezeket összefoglaló nevükön SkinBoostereknek hívjuk (NCTF HA kezelés). Attól függően pedig hogy milyen anyagot juttatunk be, lehetnek: Polirevitalizációs koktélok, amelyekben hialuron, antioxidáns, vitamin, peptid, aminosav hatóanyagok találhatóak, ezek a bőr legfelső rétegébe való bekerüléskor fejtik ki hatásukat. Ilyen kezelés a Skinbooster Beauty kezelés is, amely során revitalizáljuk a bőrt sejtszinten ható rejuvenációs koktéllal.

Egy másik tökéletes választás lehet, ha hialuronsav felszabadításával próbáljuk serkenteni a bőr kollagén és elasztin termelését. Ezesetben egy vagy több komponensű hialuronsavat tartalmazó koktélt juttatunk be a bőrbe, amelynek legfőbb feladata a hidratáltság javítása és visszaállítása. Ilyen például a Profhilo kezelés is, amely során a  többi öregedésgátló injekcióval ellentétben, a szervezetben természetesen előforduló hialuronsavat juttat a bőrbe az új, frissebb bőrsejtek hidratálására, szilárdítására és valójában újjáépítésére.

A folyamatos ápolás, hidratálás és kezelések mellett pedig a bőr hámlasztásával is hozzájárulunk annak feszességi állapotához. Minél erősebb a sav vagy retinol amit alkalmazunk, annál hatásosabb lesz a végeredmény.

A napi bőrradír (Dual Action Scrub) használatától az otthoni hámlasztó készítményekig (Exfoliatior Accelerator vagy Enzymatic Peel), a retinolos otthoni hámlasztástól (Radical Night Repair) a rendelői orvosi mély hámlasztásig (3 step peel) széles a paletta amit tudunk alkalmazni bőrünk megújítása érdekében.

otthon-hasznalhato

Fontos, hogy bőrünk öregedését időben elkezdjük meggátolni, így ezeket a termékeket, kezeléseket nem csak akkor alkalmazhatjuk, ha bőrünk már vesztett a feszességéből, hanem akkor is, ha a megelőzés a célunk. Ha Te is szeretnél feszes, csodás bőrt, és valamely termék vagy kezelés felkeltette az érdeklődésed, keress bátran bővebb információért vagy foglalj időpontot konzultációra! 

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.