fenyvedelem.jpg

A bőrünk öregedésének nagy százalékáért a napfény felelős. A fényvédelemmel ezt a káros hatást csökkenteni tudjuk. A modern bőrgyógyászat nem véletlenül javasolja a szoláriumok elkerülését és a fényvédő használatát télen és nyáron egyaránt.

Hiszen a bőrünk nem felejt! Minden UV-hatás elraktározódik, a napártalom által a hámsejtek DNS-e is károsodik, fokózódik a pigmentáció, csökken a sejtek és a szövetek hidratáltsága, avagy turgora, a túlzott mértékű napozás előbb-utóbb pedig tumorok kialakulásához is vezethet. Különösen a gyermekkorban elszenvedett napégésnek lehet súlyos következménye.

A ZO® Skin fényvédők jótékony hatásai

A ZO® fényvédők fizikai és kémiai védelmet nyújtanak a széles spektrumú káros sugarak, azaz a bőr öregedéséért felelős UVA, és a bőr leégéséért felelős UVB sugarak ellen. Továbbá egyedülálló módon, a hozzáadott frakcionált melanin segítségével megvédik bőrét a LED képernyők és lámpák felől érkező magas energiatartományú HEV sugarakkal szemben is. Mindemellett antioxidánsokkal és gyulladáscsökkentő gyógynövénykivonatokkal van dúsítva. A ZO® fényvédők melanin tartalma 8-10 órán keresztül, napernyőként védi a bőrt. Terápiás arckezelések mellett és után kifejezetten ajánlott használatuk.

Zo Skin Health  Sunscreen + Primer

30 FAKTOROS SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐ KRÉM MELANINNAL

Titánium-dioxid és cink-oxid tartalma fizikai akadályt képezve védi a bőrt a széles spektrumú UVA, UVB és a látható tartományú káros VIS/HEV (High Energy Visible Light) sugárzástól. A bőrben képződő pigment anyaghoz hasonló melanin tartalma legjobb természetes védőként 10-12 órán keresztül közömbösíti a napfény által felszabadított károsító szabadgyököket. A színezett termék egyenletes és bársonyos hatásával csökkenti a bőrhibákat, kiváló primer réteg sminktermékek használata előtt, hiszen növeli azok tartósságát.

fenyvedo3

Zo Skin Health Sunscreen + Powder

30 FAKTOROS FÉNYVÉDŐ POR MELANINNAL

Innovatív Triple-Spectrum Protection® és exkluzív ZO® antioxidáns technológia, amely kiváló UV védelmet biztosít és véd a káros környezeti hatásokkal szemben. Pigment tartalmának köszönhetően egyenletesíti a bőrmegjelenést. Csökkenti a bőr vízvesztését, matt bőrfelszínt eredményez. Ultra-puha sörtékkel egyenletesen adagolja a hatóanyagot. Naponta többször, akár smink fölé is alkalmazható. Elérhető Medium és Deep árnyalatokban. 

fenyvedo4

Zo Skin Health Smart Tone

50 FAKTOROS BŐRTÓNUSHOZ IGAZODÓ SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐ MELANINNAL

Emelt szintű UV védelmet biztosító napi használatú organikus fényvédő krém, egyedileg szabadalmaztatott, színes gyöngyökkel, melyek bármely bőrtónushoz igazodva egészséges színt és ragyogást adnak arcbőrének. A frakcionált melanin az új fegyver a nagy energiájú látható fény (HEV) bőrt károsító hatásával szemben. Bőregyenetlenséget fedő képessége miatt önmagában, alapozóként és smink primerként is használható. Vizes arcbőrön, izzadás közben is órákig megőrzi fényvédő képességét.

fenyvedo2

Zo Skin Health Daily Sheer

50 FAKTOROS SZÉLES SPEKTRUMÚ FÉNYVÉDŐ KRÉM

Szabadtéri tevékenységek idejére ajánlott 50 faktoros fényvédő krém, amely hidratáló hatásának köszönhetően segít megelőzni a napsugárzásnak kitett bőr kiszáradását. Gyorsan száradó, matt fényű formula. Víz- és verejtékállóságának köszönhetően kiváló védelmet nyújt akár sportoláskor is. Széles spektrumú hatása kiterjedten véd a káros, bőröregítő UVA sugarak és a napégést okozó UVB sugarak ellen. A frakcionált melanin megóvja a bőrt a nagy energiájú látható fény öregítő hatásaival szemben. Hozzáadott hidratáló anyagainak köszönhetően a fényvédő visszatartja a bőr természetes víztartalmát , és segít megelőzni a szabad levegőn tapasztalható fokozott bőrszárazságot. Oxibenzolmentes.

fenyvedo

Foglalj időpontot konzultációra most! 

Köszönjük jelentkezését!

Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Jelentkezzen most INGYENES online konzultációra!

Regisztrációt követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Online konzultáció időpontját illetően.